Conferința dedicată programelor de finanțare pentru IMM –uri şi UAT -uri. Business & Local Community, ediția 5

Joi 13 Februarie 2020 a avut loc la Satu mare cea de a cincea ediție a evenimentului “Business&Local Community” organizat de Asociația Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord Vest și Camera Meşteşugarilor.

La eveniment, alături de oamenii de afaceri, reprezentanți ai marilor angajatori din județul Satu Mare, au fost prezenți prefectul Radu Bud, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, și alte oficialități.

În cuvântul său, prefectul Radu Bud a salutat demersul organizatorilor, amintind că pentru Guvernul României prioritatea principală este de a crea o dinamică economică de fluidizare a procedurilor administrative, de alcătuire a unui climat favorabil investițiilor și afacerilor, de a deveni un partener al mediului de afaceri:

”Avem nevoie de susținerea reală din partea antreprenoriatului din țară și de un parteneriat puternic cu mediul de afaceri, bazat pe încredere, pe feed-back și pe reacții prompte”.

Prezent la evenimentul economic ”Business&Local Community”, președintele CJ, Pataki Csaba a prezentat pe scurt cele mai importante realizări ale anului 2019 și principalele obiective pentru 2020 în fața antreprenorilor sătmăreni pe care îi așteaptă ca parteneri în toate proiectele de dezvoltare a județului.

Potrivit acestuia, Consiliul Județean Satu Mare, pentru anul 2020, își propune ca 60% din buget să îi folosească pentru investiții pentru a crește nivelul de trai al locuitorilor județului Satu Mare.

Primarul Kereskényi Gábor a prezentat reprezentanților sferei economice bugetul și proiectele pentru 2020, pentru al treilea an consecutiv.

Cu această ocazie primarul Kereskenyi a reiterat: ” Dacă firmele se dezvoltă, se dezvoltă și orasul. Vă mulțumesc pentru tot sprijinul acordat. Să auzim în continuare doar lucruri bune despre Satu Mare, să o ținem tot așa!”

Importanța evenimentelor digitale în promovarea companiilor MIERCURI 17 IUNIE ora 17:00

În aceste momente dificile cauzate de pandemie la nivelul întregului...

Intalnirea membrilor asociatiei din 27.11.2019

Data:  27.11.2019 Locatia: sediul firmei ZES ZOLLNER Electronic S.R.L., loc. Satu...